Va ett bra tag sen ja skrev här, mycket som händer i livet, med jobb, flytt och sjukskrivning. Men tänkte göra en uppdatering om de senaste!!

Under några veckor har Tobbe trott att jag varit gravid, jag har alltid haft oregelbunden mens så har bara tänkt att den inte har kommit än.. I måndags kväll fick jag en rätt kraftig blödning, så tänkte att -ja, där kom mensen.. men hade köpt ett test som ja egentligen skulle ta på tisdag morgon..

På tisdagen tog jag och barnen lite sovmorgon, skulle jobba 13:15-22:00.. lämnade barnen på förmiddagen och va på jobbet ca 12 (för att hinna äta osv) strax efter ja kom till jobbet känner ja hur det började forsa.. sprang till toaletten och det va ju ingen vacker syn 😬 sprang till min chef/TL och sa att ja måste nog till akuten, tror jag har ett pågående missfall!!

Kom till akuten ca 13, och vid det laget hade jag blött igenom både byxor och trosor.. Fick komma in rätt snabbt på undersökning, de tog ett test och de visade att jag var gravid. Väldigt förvirrad lades jag ner för att göra ett ultraljud som då visar ett slående hjärta.. den blödning jag hade sa dom va ”ett blödande blåmärke”??? I livmodern, men jag VAR gravid i vecka 8..

Jag lades in på gyn-mottagningen för observation, fick smärtlindring och en vätska som skulle stoppa blödningen. OM det inte sluta blöda skulle ja behöva operas och få blodtransfusion..

När klockan var 19:00 gjordes det ett nytt ultraljud, tyvärr var allting ännu värre då. Hela livmodern var full med blod och det fanns inget slående hjärta längre. Jag hade då fått ett missfall av blödningen. Jag fick påbörja behandling för att blöda ut resten (göra en abort), fick tabletter som skulle dra ihop livmodern men ingenting hände, mer än att smärtan gick från 50-300 😣 När klockan var 01:00 fick jag ytterligare 3 tabletter för att skynda på (starta allt) men dom hjälpte inte heller.. När klockan var 03:30 bestämde vi då att jag skulle ner till operation, sövas och få hjälp att få ut allt…

Är sjukskriven nu veckan ut för jag förlorade fruktansvärt mycket blod. Just nu mår ja både fysiskt OCH psykiskt dåligt men blir väl bättre med tiden?! Antar jag… Tobbe steriliserades dessutom idag, vilket gör allting genast lite mer komplicerat. Hans sterilisering var planerad sen maj, men fick inte tid för operation förens idag (28/9).. så allt detta på samma vecka!

Resten av veckan blir det mycket vilande för min del.. Känns som jag blivit påkörd av en ångvält.. Har verkligen ingen energi och ont i varje muskel.. Så nu är det bara att ta en dag i taget.

Over and out ✌🏼