Monthly archives: oktober, 2016

Jobb jobb! 

Efter en lugn helg med barnen har en ny jobbvecka börjat 🙂 Har börjat jobba mer och mer nu, både fått extra pass och kunnat hjälpa andra som behöver bli av med pass 🙂 

Idag skulle jag jobbat 3 timmar men slutade med 9 timmar istället ? Jobbar extra imorgon sen är jag ledig 2 dagar och jobbar helgen 🙂 Barnen ska va hos Tobbe i helgen, kommer både bli tomt o tyst hemma, men skönt att få andas ut lite också 🙂 

Nu till något heeelt annat.. Har börjat sjunga på en app som heter Smule, och jag bara ÄLSKAR DEN! Där spelar man in en cover som någon sen sjunger med i, ju mer man sjunger, ju fler gillar de man gör 😀 Tanken är också att jag ska börja spela in lite i studion o lägga upp här i bloggen 🙂 Göra lite reklam för mig själv för eventuella dop/bröllop/begravnings-sermonier ^^ 

Nu har jag precis sjungit i 2,5 timme OCH jobbat 9 timmar på de ? Så nu är de inte långt ifrån att mina ögon faller ihop ^^ Bäst o sova nån timme innan Tyler vaknar (vilket han gör varje natt just nu) 

Over and out!


Tandvärk från helvetet!

Ja men va kul!! Vaknar i morse med ont i hela vänster öra, kallsvettas, sprängande huvudvärk och en pulserande mun.. Förra torsdagen drog ja ut en besvärlig tand, o nu har ja inflammation där den ska läka ihop.. Fick gå från jobbet o fick en jour tid till tandläkaren där dom precis tagit bort allt dött o öppnat upp allt igen ? känner mig svimfärdig o svartnar för ögonen till o från, denna smärta önskar ja inte ens min värsta fiende! Som tur var va Tobbe jätte snäll nu o hämta barnen på dagis så ja slapp stressa dit också.. Blir o fortsätta knapra på värktabletter ett tag till nu då! 


Mycket i huvudet! 


Oj, kommer inte ens ihåg när ja skrev ett inlägg sist, måste vara minst 2 månader sen.. Det har hänt så fruktansvärt mycket så vet inte ens vart ja ska börja..

Ryggen har börjat strula igen så nu under 2 månader har jag varit på flera läkarbesök och magnetröntgen för o se vad de är som orsakar smärtan igen. 

Har hänt även väldigt mycket runt omkring mig med närståendes, vilket har påverkat mitt psyke. Har fått öka min medicin för depression och även börjat gå hos psykolog igen, allt är så mycket just nu att min energi är på noll hela tiden.. Orkar mer eller mindre bara att jobba o ta hand om barnen, mycket som skjuts upp, umgås inte alls mycket med vänner och dom som vet om min situation förstår nog och accepterar det! 

Har även sätt nu vilka som är mina riktiga vänner också, lustigt att de är när man mår som sämst som man inser de, när de är DÅ man faktiskt behöver dom. 

Börjar sakta men säkert blogga lite nu igen, behöver få skriva av mig, men måste också tänka lite på VAD ja skriver.. Jag får helt enkelt ta en dag i taget..

Over and out