Monthly archives: april, 2016

Valborg

Ja då va de (tydligt) Valborg idag ^^ först blev de lite jobb på dagen 12-15, under tiden hade Tobbe barnen o bussde tillsammans med farmor Monica 🙂 

Kom hem, lagade mat den blev de en tur till gästhamnen där de firades lite med hoppborg, fiskdamm, brasa o fyrverkerier 🙂 haylie somna innan brasan tändes o Tyler somna snabbt när vi kom hem 🙂 

Blev lite soffläge med choklad o kollade på -pay the ghost 🙂 nu är de dags sova några timmar innan barnen vaknar igen ^^

Over and out! 


Ett liv i kaos

Detta inlägg kommer handla om beslutet vi står med idag. En skilsmässa, kronisk depression och en ensamstående mamma till dom två mest underbaraste individer i universum.

Allt kaos började egentligen när Tyler föddes. Med en man som höll på att starta upp eget företag som gjorde så gott han kund

för att finns till för oss, och en kaos-start för lilla Tyler som bara va sjuk till en början.

I 2 månader pendlade han mellan 2600-3000g, fick åka in till barnakuten 6 gånger med nya blodtester varje gång och hålla koll på en hög gulsot. Vi kämpade på dag som natt, va typ ingen sömn alls (vilket de självklart blir mindre av när man har småbarn^^ ) men oron av att gå tillbaka till BVC 2 gånger i veckan för och hoppas på att han gott upp några gram.

Allt detta gjorde att jag gick in i väggen totalt! Fick tid till psyk där dom konstaterade förlossningsdepression. Fick börja gå hos psykolog o strax där efter började jag med antidepressiva. Med tiden övergick depression till en kronisk depression med återkommande ångestattacker. Samtidigt blev ekonomin sämre, förhållandet mellan mig och Tobbe sämre och en väldigt sjuk pappa som blev dåligt behandlat av vården vilket idag har lätt till en lex-Maria anmälan.

Förhållandet gick hela tiden upp och ner, vilket även ekonomin gjorde. Familj och vänner försökte hjälpa så gott dom kunde men vi insåg att de va kört.. I oktober fick vi söka första gången om akuta matpengar, vilket vi även fick göra i december. Och från januari har vi nu gott på bidrag.

I januari tog vi de gemensamma beslutet att starta skilsmässa. Med en prövotid på 6 månader skulle vi försöka laga vårat förhållande. I 4 månader försökte vi, funkade för en stund men blev sen sämre igen, vilket bara tog mer på krafterna o vår energi.

I väntat på att Tyler skulle börja på dagis så började föräldradagarna ta slut. Kunde inte börja jobba fören Tyler va inskolad så där skulle man gå i över 1 månad utan inkomst alls. 1/4 började Tyler på dagis, allt gick bättre än förväntan, lärde sig helt att gå o nästan springa fram 🙂 och 4/4 började jag jobba igen på Burger King.

I mitten av april tog vi ett gemensamt beslut att släppa varandra.. Efter nästan 6 års förhållande så är det de jobbigaste beslut jag någonsin tagit. Att inte ens kärleken kan laga oss är det som gör ondast. Men detta var det bästa beslutet vi kunde ta, både för oss och barnens skull. Vi är väldigt bra vänner och är helt överens om allt med barnen. Dom kommer drabbas av vårat beslut oavsett hur vi gör men vi vill göra så lite förändringar som möjligt för barnen just nu.

Så nu består dagarna av att försöka få ihop vardagen med dagis och jobb. Hinna med vänner och försöka hitta mig själv igen, vem är jag? Och vad vill jag med livet..

Over and out

 


Hittat tillbaka till bloggen! 

Ja, då har man hittat tillbaka till bloggen igen då.. Flera runt omkring som frågat om min blogg o även ett sätt för mig att ventilera nu när så mycket är igång.. Där jag kan skriva vad jag tycker, tänker, känner.. Eller bara skriva om dagen!

Senaste halvåret har varit totalt kaos, och bloggen kommer till en början handla mycket om det och livet som ensamstående tvåbarns mamma!

Ett nytt inlägg skrivs imorgon med kapitel 1 av 1000…….


Over and out!