Äntligen är hela familjen hemma som ja har saknat både Tobbe och Tyler, även om de självklart har varit super mysigt med bara Haylie. Efter i tisdags har min rygg dock strejkat totalt, men de va verkligen värt de för Haylies skull.

På onsdagen åkte vi hemifrån runt 12 tiden för o sen möte upp Monica, Tibbe och Tyler på stan. Kommer dit till en super trött Tyler, så fick knappt någon puss eller kram, skulle direkt krångla ut från vagnen och springa iväg men efter lite kämpande fick ja tillslut i han i vagnen.

Vi gick sedan vidare och åt på Burger King, vilket han då fick ett ännu större utbrott.. fick tillslut gå ut med han, men han vägrade verkligen ALLT, inte fören ja började gå iväg med han som han började lugna ner sig och vi kunde gå tillbaka. Strax där efter sa vi hejdå till farmor och farfar, och de tog inte lång tid innan Tyler somnade och sov sedan tills en bra stund att vi va hemma.

På både onsdagen och torsdagen så va barnen såå osams nonstop, att jag blev helt tokig.. Ingen av dom har lyssnat och då ska vi inte prata om alla dumheter dom gjort såfort man vänt ryggen. Favoriten just nu är att slänga ner ALLA soffkuddar i vardagsrummet. Vi har en relativt stor divansoffa och hörnkuddarna väger ändå lite, att sen plocka upp alla o lägga till rätta ca 3-6 ggr per dag, det tar på krafterna ?

Idag gick dom däremot heelt över min gräns. Hade suttit i soffan i ca 15 min för att andas ut efter att plockat upp alla kuddar (för andra gången), tyckte då de va väldigt tyst så gick o kollade vad dom gjorde.. öppnade deras dörr och jag får en mur av möbler, leksaker OCH madrass emot mig.. De va bara o ta ett djupt andetag, ställa tillbaka alla möbler och försöka få dom att städa. (Vilket är lättare sagt än gjort)

Dagen fortsatte och runt 19:00 kom äntligen en VÄLDIGT saknad pappa och sambo hem. Blev en himla massa kramar och vi har pratat nonstop sen dess ^^ Hur allt har varit, hur hans utbildning har gott, hans utrustning han fått med sig och även planer för våran semester vi har tillsammans 🙂

Med en omkastning av de aktiviteter vi tänkt göra så ska vi till Astrid Lindgrens Värld imorgon, vilket kommer bli såå kul, vet dock inte vem som kommer uppskatta de mest, jag och Tobbe.. eller barnen ? Så nu är det dags för lite sömn, så man orkar upp till en hel dag med massa aktiviteter!!

Over and out!