Inatt blev de inte alls mycket sömn.. så typiskt när man tror att kroppen (ryggen) höll på o bli bättre, så kommer dessa smärt-attacker när man både mår illa o skakar för att de gör så ont.. vaknade till o från hela natten, gör de ju inte bättre av att man har en värdelös säng med världens skåra/hål mellan de två tjockmadrasserna i sängen.. kl 4:15 gick jag upp imorse, gjorde matlåda o bara försökte få kroppen att samarbeta. Försöker intala mig själv att de BARA är 2 dagar kvar på jobbet tills semestern börjar, men de är fan inte lätt att jobba när man har så ont att de tar över allt.

Jag brukar inte va den som direkt klagar. Har min skolios, min kroniska värk som man lärt sig leva med, mår ju ändå inte bättre av att klaga. Men sen kommer de till den gränsen då hela kroppen skriker o man får bara ut än massa klagan för att de är näst intill outhärdligt.

Värmedynan är inkopplad, fläkten på högsta varv för att jag kallsvettas, smärtstillande är intagen och väntar på att den ska börja verka, o sen försöka sova, förhoppningsvis mer än natten tills idag.

Japp, ett riktigt jävla klagoinlägg blev detta, men ja.. ibland måste skiten ur än, alla tankar och känslor som tar över ens kropp ibland. 👍🏼

Over and out! ✌🏼